517 HOEL LIVING-1.JPG

Dallas Home Renovation - Hoel

This mid-century modern home was remodeled and updated for additional space, covered patio, additional storage, and new finishes and fixtures.  All additional space added was achieved by annexing unconditioned space located under the existing roof of the home to enlarge the home without expanding the existing footprint.

For all projects Architectural Response strives to maximize the value of a new or renovated property by providing clients with detailed space program needs. We look for ways to provide the client's requested functions in the least amount of space possible in order to allow for higher quality finishes and equipment. 

Architectural Response enjoys a team approach to projects with engaging contractors, manufacturers, and consultants as early on in the project as possible. We find that the clients benefit from having an assembled team early on in the design process to ensure the best solutions to the design requirements with our project management leadership.

© 2020 by Uhype

517 HOEL DEN-2

Updated den flooring, lighting, window treatments, and wall finishes to reinforce the warm, cozy feel of the existing space.